Cod in camasa de cascaval

Printeaza

Cod in camasa de cascaval din: file de cod, cascaval, morcovi, ou, sare piper, lamaie, patrunjel, busuioc, unt si pesmet.

 

Cod_in_camasa_de_cascaval

Ingrediente:

  • 4 file-uri de cod
  • 100 g caşcaval
  • 100 g morcovi
  • 1 ou
  • sare şi piper negru măcinat
  • 1 lămâie
  • 1/2 legătură pătrunjel tocat
  • 1 lingură busuioc
  • 2 linguri cu unt şi 1 lingură cu pesmet pentru formă

 

 

Mod de preparare:

Spală file-urile şi usucă-le folosind un şervet. Stropeşte-le cu zeama de la 1/2 lămâie.

Rade fin morcovii şi caşcavalul. Amestecă morcovii cu busuiocul, caşcavalul, pătrunjelul fin tocat şi oul.

Omogenizează compoziţia, adăugându-i sare şi piper după gust.

Unge cu unt un vas termorezistent. Aşază file-urile şi acoperă-le cu amestecul pregătit anterior.

Introdu vasul în cuptorul preîncălzit, la foc mic, pentru 25-30 de minute.

După ce compoziţia cu morcovi şi caşcaval s-a rumenit, scoate vasul, desprinde compoziţia de marginile formei şi răstoarnă preparatul pe un platou.

Porţionează-l şi serveşte-l cald, cu lămâie alături.

 

Cod in camasa de cascaval

Cod_in_camasa_de_cascaval

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Cod Crocant cu Sos Răcoros de Lămâie și Capere

Cod Crocant cu Sos Răcoros de Lămâie și Capere din: file de cod, pesmet, ulei de masline, capere, zeama si coaja de lamaie, usturoi, sare, piper, verdeata. Cod Crocant cu Sos Răcoros de Lămâie și Capere este o combinație sublimă între textura crocantă a peștelui și prospețimea lămâiei, echilibrată de aromele intense ale caperelor. Această […]

 

Reteta zilei: Cod la cuptor

Cod la cuptor din: file de cod, ulei de masline, unt, usturoi, ou, pesmet, patrunjel, ceapa verde, piper, sare. Ingrediente: 3 fileuri de cod 1 lingura ulei de masline 1 lingura unt 1 cățel de usturoi zdrobit 1 ou 1 cană pesmet 1 lingura de patrunjel tocat 1 lingură de ceapa verde tocata 1/8 linguriță […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.