Cod cu sos alb

Printeaza

 

O reteta de cod cu sos alb, faina, cartofi, usturoi, lamai, sare, piper si ulei de masline.Cod cu sos alb

Ingrediente:

  • 5-6 fileuri de cod
  • 2-3 linguri făină
  • 2 cartofi
  • 4-5 căţei de usturoi
  • 2 lămâi
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Cureţi, tai cartofii şi îi ţ| fl pui la fiert.Tai fileurile în două şi treci fiecare bucată prin făină.

Le prăjeşti foarte puţin pe ambele părţi şi le scoţi pe şervetele absorbante. Zdrobeşti cartofii fierţi. îi ame­steci cu usturoi, zeamă de pui la fiert.Tai fileurile în două şi treci fiecare bucată prin făină. Le prăjeşti foarte puţin pe ambele părţi şi le scoţi pe şervetele absorbante.

Zdrobeşti cartofii fierţi. Ii ame­steci cu usturoi, zeamă de lămâie şi piper. Adaugi uşor uleiul de măsline şi freci ca la maioneză.

Pui acest sos într-un vas, deasupra pui peştele şi dai la cuptor pentru 10 minute. La masă, eu aduc cu verdeaţă presărată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.