Cocos umplut cu ficat si castane

Printeaza

Cocos umplut cu ficat si castane din: cocos, orez, ceapa, sare, piper, verdeata si castane.

Ingrediente:Retete_5

  • 1 cocos mare
  • 100 g orez
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • verdeata tocata
  • cateva castane fierte

 

Mod de preparare:

Fierbi ficatul cocoşului şi îl laşi să se răcească. In apa în care a fiert ficatul, pui orezul la fiert. Toci fi­catul mărunt, îl amesteci cu ceapa tocată mărunt şi prăjită, cu sare, piper, verdeaţa tocată, orezul fiert şi castanele fierte. Cu această compoziţie umpli cocoşul, îl coşi bine şi îl aşezi într-o tavă.

Când este gata, îl scoţi, îl tai felii şi le aşezi pe un platou. Stropeşti bucăţile de carne cu zeamă din tavă şi serveşti cu cartofi prăjiţi, gogoşari si castraveti muraţi.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.