Cocktail The Day After

Printeaza

O reteta simpla de Cocktail The Day After din: galbenus, supa de carne, zeama de lamaie, votca, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 galbenus
  • 16 cl Consomme double (supa de carne)
  • 0,5 cl zeama proaspata de lamaie
  • 2 cl votca
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Preparam supa de carne, mixam cu votca si cu zeama de lamaie.

Condimentam cu sare si piper. turnam intr-un pahar termorezistent, apoi adaugam galbenusul si-l lasam sa se duca la fund.

Inainte de consumare amestecam supa cu oul.

 

1 comentariu

  1. O sa ma bag si eu la cocktailul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.