Cocktail Gas-Bag

Printeaza

O reteta de cocktail Gas-Bag din votca, suc proaspat de capsune, bitter campari si vin spumos. Acest Sparkling poate fi consumat ca aperitiv şi este o băutură excelentă de după-amiază contra setei.

  • Calitate – alcoolicCocktail Gas-Bag
  • Bază alcoolică – votcă
  • Pahar – flute sau cupă Asti
  • Categorie – Campari drinks
  • Decoraţiune – o căpşună pe margine (facultativ)

 

Se serveste înainte de mese şi după-amiază

 

Ingrediente:

  • 4/10 votcă
  • 4/10 suc proaspăt de căpşune
  • 2/10 Bitter Campari
  • vin spumos clasic pentru completare

 

 

Preparare:

Se amestecă rapid în shaker votca, sucul proas­păt de căpşune şi doza de Bitter Campari, cu gheaţă sfă­râmată. După filtrare, se toar­nă în paharul flute sau în cupa Asti.

Se completează prin adăugarea de vin spumos clasic şi se ornează, după do­rinţă, cu o căpşună pe mar­ginea paharului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.