Cocktail Fruit Frappe

Printeaza

 Cocktail Fruit Frappe din: gheata pisata, cafea, inghetata, siroop, frisca, zahar.

Ingrediente: Cocktail Fruit Frappe

  • gheaţă pisată
  • cafea
  • îngheţată de vanilie
  • sirop de fructe
  • frişcă
  • zahăr brun

 

Mod de preparare:

Se amestecă în blender cafeaîua, îngheţata, frişca, siropul de fructe şi zahărul. Se ornează ipaharul cu topping de fructe, se toarnă conţinutul, se adauigă frişcă.

Se decorează cu o felie de lime şi una de portocală.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.