Cocktail de pepene cu vin si sampanie

Printeaza

Cocktail de pepene cu vin si sampanie din: zahăr,  apă, pepene galben san roşii, zeamă de lămâie, rom, vin alb, şampanie.

Cocktail de pepene cu vin si sampanie

Ingrediente:

  • 75 g zahăr
  • 75 g apă
  • 300 g pepene galben san roşii
  • 3 linguri zeamă de lămâie
  • 4 cl rom
  • 1 pahar vin alb
  • 1 sticla mică de şampanie (0,2 l)

Mod de preparare:

Intr-o oală se lasă să fiarbă 2 min zahărul şi apa. Se mixează pepenele cu zeama de lămâie, pe urmă se încor­porează siropul de zahăr răcit.

Mixtura astfel obţinută se dă la con­gelator pentru 1 1/2 ore. La fiecare 10 min. şerbetul se amestecă cu o fur­culiţă pentru a nu se forma cristale mari de gheaţă.

O porţie de şerbet reprezintă un pahar mare de coctail plin. Se amestecă romul cu zeama de lămâie şi vinul alb şi se toarnă in pahare peste şerbet.

Acestea se umplu cu şampanie rece si se servesc imediat.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.