Cocktail cu vin si portocale

Printeaza

Cocktail cu vin si portocale din: vin rosu, portocale, vanilie, zahar, alcool din fructe.

Ingrediente:Cocktail_cu_vin_si_fructe

  • 5 l vin roşu (sau roze) sec sau demisec
  • 3 portocale dulci bine spălate, şterse şi tăiate bucăţi
  • 1 baton vanilie
  • 1,5 kg zahar (sau dupa gust)
  • 750 ml alcool din fructe

 

 

Mod de preparare:

Amesteci într-un vas portocalele tăiate în bucăţi împreună cu celelalte ingrediente.

Laşi la macerat 40 de zile, într-o damigeană (sau într-un borcan de sticlă închis ermetic).

Agiţi recipientul zinic. Apoi strecori şi pui în sticle.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.