Cocktail cu capsuni si apa de trandafiri

Printeaza

Cocktail cu capsuni si apa de trandafiri din: capsuni, zahar pudra, apa de trandafiri, Prosecco.

Ingrediente:Cocteil cu capsuni si apa de trandafiri

  • 100g de căpşuni, curăţate şi tăiate pe jumătate
  • 50g de zahăr pudră
  • 2 linguri apă de trandafiri
  • 1 sticlă de Prosecco sau alt spumant, rece

 

 

 

Mod de preparare:

Se mixează căpşunile împreună cu zahărul şi apa de trandafiri într-un blender sau un robot de bucătărie până se formează un piure.

Se pun una-două linguri de piure de căpşuni în fiecare pahar, apoi se toarnă deasupra spumantul rece

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.