Cocktail Bahia

Printeaza

Cocktail Bahia din: rom ambrat, crema de cocos, suc de ananas, suc de grapefruit.

 

  • Calitate – alcoolicCocktail_Bahia
  • Bază alcoolică – rom ambrat
  • Pahar – tumbler mare
  • Categorie – Rum drinks
  • Decoraţiune – o felie de ananas, cireşe roşii şi o rămurica de mentă verde

Se serveşte la orice ora

 

Ingrediente:

  • 40 sau 50 g de rom ambrat
  • 20 g cremă de cocos
  • 50 g suc de ananas
  • 30 g suc de grapefruit

 

 

 

Apărută în Caraibi, această băutură este considerată cea mai veche din familia Coladas.

Se deosebeşte de Pina Colada prin prezenţa pulpei de grapefruit şi a romului ambrat în locul celui alb.

O altă particularitate este decoraţiunea cu rămurica de mentă, care lipseşte cu desăvârşire din decoraţiunile celorlalte băuturi Coladas la care se folosesc numai ananasul şi cireşele roşii.

Cocktail_Bahia_02

 

PREPARARE.

După ce se scoate, cu ajutorul unui cuţit, pulpa unui grapefruit, aceasta se pune, complet curăţată de pieliţa albă, cu gheaţă pisată şi cu celelalte componente într-un blender.

Se centrifughează la viteză maximă timp de circa douăzeci de secunde, după care se toarnă în paharul tumbler mare.

Se decorează la sfârşit cu felia de ananas, cireşele roşii, frunzele de mentă şi se pune un pai.

Cocktail Bahia

Cocktail_Bahia_03

Savurati!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Cocktailuri

Despre cocktailuri

In zilele noastre, nu mai există nici un barman care să nu ofere clienţilor permanenţi un cocktail „al său”: consumul de băuturi combinate a intrat, de fapt. în obiceiurile societăţii din multe părţi ale lumii. Dar nu este neapărat necesar să intrăm într-un bar ca să degustăm cocktailul preferat: este suficient să ne procurăm ustensilele […]

 

 

Savurati!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.