Cocktail cu Aperol sau Campari

Printeaza

Cocktail cu Aperol sau Campari din: aperol sau campari, apa minerala, sampanie, gheata. Usor de pregatit, savuros si nemaipomenit ca si aperitiv la o cina romantica.

 

retete

Ingrediente:

  • 50 ml aperol sau campari
  • 25 ml apa minerala
  • sampanie
  • cuburi de gheata

 

Mod de preparare:

Puneti cateva cuburi de gheata intr-un pahar de vin.

Turnati aperol, apoi apa minerala, iar apoi umpleti paharul cu sampanie.

 

 

 

Savurati!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Cocktail Aperol spritz

Cocktail Aperol spritz din: aperol, prosecco, apa minerala.  Incercati acest cocktail Aperol care aminteste tuturor de zilele calde ale verii, un cocktail usor de pregatit si relaxati-va cu cei dragi!   Ingrediente: gheata 100 ml aperol 150 ml prosecco apa minerala, pentru servire     Mod de preparare: Puneti cate 2-3 cuburi de gheata in […]

Cocktail Aperol cu busuioc şi căpşuni

Cocktail de Aperol si limoncello

Cocktail de Aperol si limoncello din: vodka, limoncello, triplu sec, Aperol sau Campari, suc de portocale, portocale, lamaie, bete pentru cocktail. Ingrediente: 100ml de vodka 100ml de limoncello 1 lingură de triplu sec 200ml de Aperol sau Campari 300ml suc de portocale Pentru servit: felii de portocală şi lămâie pe beţe pentru cocktail   Mod […]

Cocktail Aperol cu busuioc şi căpşuni

Cocktail Aperol cu busuioc şi căpşuni

O reteta simpla de Cocktail Aperol cu busuioc şi căpşuni din: busuioc, apa, aperol, limonada si capsuni. Ingrediente: o legătură mică de busuioc 500ml apă 500ml de Aperol 1,5 litri de limonadă 200g de căpşuni   Mod de preparare: Cu o noapte înainte, se mixează în robotul de bucătărie frunzele unei legături mici de busuioc […]

retete

Cele mai bune cocktailuri – usor de preparat

Cocktail Mojito, Cocktail Aperol Spritz, Cocktail Margarita, Cocktail Cosmopolitan, Cocktail Tequila Sunrise:   Un cocktail este un fel de băutură amestecată, care conține unul sau mai multe tipuri de alcool și arome și unul sau mai multe lichioruri, sucuri de fructe, sosuri, miere, lapte, smântână  sau condimente  etc. Până în anii 1970, cocktailurile erau în […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.