Cocktail Acapulco Gold Colada

Printeaza

O reteta simpla de Cocktail Acapulco Gold Colada din:crema de cocos, grapefruit, suc de ananas, teguila anejo, si  bacardi.

  • Calitate – alcoolic
  • Bază alcoolică – tequila învechită
  • Pahar – tumbler mare
  • Categorie – Rum drinks
  • Decoratiune – o felie de grapefruit, două cireşe roşii şi pai

Se serveste la orice ora

Ingrediente:

  • 3 cl cremă de cocos
  • 3 cl grapefruit
  • 6 cl suc de ananas
  • 3 c / Tequila Anejo
  • 2 ci Rum Bacardi Carta Oro

Dacă, în Caraibe, această băutură este foarte populară, în Europa constituie o noutate a ultimului deceniu. De obicei, este servită în pahare decorate cu culori aprinse care denotă originea ei tropicală sau chiar direct în coaja nucii de cocos sau a ananasului. Crema de cocos, Coconul cream, care constituie unul dintre ingredientele sale indispensabile se obţine din prima extragere a sucului din nuca de cocos şi este o substanţă destul de groasă şi onctuoasă, deoarece conţine 30-40% grăsimi; în schimb, laptele de cocos, Coconul milk, se obţine din a doua extragere, după ce, peste pulpa fructului s-a adăugat apă caldă: în acest caz, procentul de grăsimi se reduce la 10-15%.

Preparare:

Se toarnă toate ingredientele într-un blender cu gheaţă sfărâmată în prealabil. Se centrifughează la viteză mare timp de circa 10-12 secunde şi se toarnă într-un tumbler mare. Apoi, se decorează cu o felie de grapefruit şi o cireaşă pe marginea paharului; cealaltă cireaşă şi paiul se pun direct în pahar.

1 comentariu

  1. E bun cocktailul asta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.