Cobbler cu fructe

Printeaza

Cobbler cu fructe

Cobbler cu fructeCobbler („pavaj”), crisp („crocant”), crumble („sfârâmicios”) şi grunt („a mormăi, a ofta”) sunt numele populare date unui desert preparat din compot de fructe, acoperit cu un strat de aluat crocant sau topping.

Bucătarii din Marea Britanie şi Canada preferă desertul „crisp” cu un strat de fulgi de ovăz, unt, scorţişoară şi zahăr brun.

In mod obişnuit, cocoloaşe din aluat gros se pun deasupra fructelor, creând efectul unui pavaj. Merele şi rubarba pentru tarte, fructe care cresc în grădină, sunt preferate pentru acest desert simplu, care se savurează alături de familie, dar în principiu se poate pregăti din orice soi de fructe de sezon, de la piersici şi pere până la prune.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.