Coaste fripte cu legume

Printeaza

Coaste fripte cu legume din: coaste de porc, ulei, otet, usturoi, praz, ardei, ceapa, ardei capia, chimen, oregano, dafin, sare, piper.

Ingrediente:Coaste fripte cu legume

  • 1  kg coaste de porc
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri oţet
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 fir de praz
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapă
  • 1 ardei capia roşu
  • chimen
  • oregano
  • foi de dafin
  • sare
  • piper

 

Mode de preparare:

Sfărâmă şi freacă într-un mojar toate condimentele adăugând, treptat, apă, ulei şi oţet. Adaugă prazul tocat mărunt, ardeiul şi ceapa tocate fin.

Curăţă carnea de surplusul de grăsime şi de părţile mai tari şi tai-o bucăţi de circa 10 x 30 cm. Pune-le în marinata obţinută anterior şi întoarce-le de mai multe ori.

Lasă-le circa 15 minute să se marineze şi pune-le imediat pe grătar, la temperatură mare, pentru 15 minute, aşe- zându-le cu osul în sus.

Intoarce-le şi frige-le în continuare, pana capata o culoare apetisanta.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.