Coaste de vitel cu morcov si ceapa verde

Printeaza

Coaste de vitel cu morcov si ceapa verde din: coaste de viţel, zahar, morcovi tineri, ulei de turnesol, ceapa verde, unt,  supă de vită, smântână, patrunjel, sare, piper macinat.

Ingrediente:Coaste_de_vitel_cu_morocv_si_ceapa_verde

  • 1,2 kg coaste de viţel
  • 1 lingură zahăr
  • 2 legături de morcovi tineri
  • 2 linguri ulei de turnesol
  • 4 cepe verzi
  • 30 g unt
  • 1 cub supă de vită
  • 150 g smântână
  • pătrunjel
  • sare
  • piper măcinat

Mod de preparare:

Se prepară supa, diluând cubul în 500 ml de apă fiartă. Uleiul şi untul se încing într-o cratiţă. Se pune carnea şi se rumeneşte la foc mic, pe ambele părţi. Se adaugă cea­pa tocată mărunt, 200 ml de supă, se condimentează cu sare şi piper, apoi se acoperă şi se lasă la foc mic, 1 oră şi jumătate.

Se curăţă morcovii, se păstrează puţin din partea verde, apoi se opăresc 5 minute în apă fiartă sărată, se scurg de apă şi se pun în cratiţă, cu zahărul, după care se mai fierbe 30 de minute. Spre sfârşit, se adaugă smântână şi pătrunjelul tocat şi se mai dă cu sare şi piper.

Coaste de vitel cu morcov si ceapa verde

Coaste_de_vitel_cu_morocv_si_ceapa_verde

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.