Coaste de porc in glazura

Printeaza

Coaste de porc in glazura din: coasta de porc, boia, cimbru, sare, piper, miere, bere, ulei.

Ingrediente:Coaste de porc in glazura

  • 1 kg coastă de porc
  • 2 linguri de boia
  • 1 lingură de cimbru
  • 1 lingură de sare mare
  • 1 linguriţă de piper negru măcinat
  • 100 g miere
  • 200 ml bere ulei

 

Mod de preparare:

Amestecă boiaua, cimbrul, sarea şi piperul.

Porţionează coasta şi condimentează bucăţile pe ambele părţi cu acest amestec. Pune carnea într-o pungă şi ţine-o la frigider o jumătate de oră ca să se întrepătrundă aromele.

Aşază carnea într-o tavă, stropeşte-o cu ulei, toarnă berea şi dă-o la cuptor 30 de minute.

Unge apoi carnea cu miere şi bagă din nou la cuptor, 20-25 de minute, să se glazureze.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.