Coaste de miel in sos de mustar

Printeaza

Coaste de miel in sos de mustar din: coaste de miel, sare, piper, rozmarin, ulei de masline, mustar, otet balsamic, usturoi, tarhon, sare si piper.

Ingrediente:Coaste de miel in sos de mustar

  • coaste de miel
  • sare si piper
  • cateva crengute de rozmarin
  • ulei de masline

Pentru sos:

  • 3 linguri de mustar
  • 1 lingura otet balsamic
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • Rozmarin sau tarhon, tocat
  • Sare si piper, dupa gust

 

Mod de preparare:

Ungeti costele de miel cu ulei de masline si asezonati cu sare si piper. Puneti intr-o punga care se inchide ermetic si adaugati crengutele de rozmarin.

Lasati la macerat cateva ore. Intre timp combinati ingredientele pentru sos intr-un mojar si pasati bine.

Incalziti cuptorul la 180C.

Ungeti coastele de miel macerate cu sosul de mustar si puneti pe gratar cateva minute. Intoarceti si ungeti din nou cu sos. Mai lasati cateva minute pe gratar. Apoi transferati intr-o tava, acoperiti cu folie de aluminiu si dati la cuptor cateva minute.

Scoateti de la cuptor si serviti cu orez si sparanghel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.