Coaste de miel cu rozmarin si legume coapte

Printeaza

Coaste de miel cu rozmarin si legume coapte din: ulei de masline, coaste de miel, pasta de tomate, rozmarin, ceapa rosie, ardei, rosii cherry si vin alb.

Ingrediente:Coaste_de_miel_cu_rozmarin_si_legume_coapte

  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 coaste de miel, fiecare cu cate 6 cotlete
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 ramurele de rozmarin, tocate
  • 2 cepe rosii, taiate sferturi
  • 2 ardei rosii si unul galben
  • 250 g rosii cherry, taiate jumatati
  • 175 ml vin alb

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200C. Incinge 1 lingura ulei si frige carnea de miel, cu partea de grasime in jos. Amesteca pasta de tomate cu restul de ulei, rozmarin, asezoneaza, iar cu acest amestec freaca bine carnea.

Pune legumele intr-o tava de copt si da-le la cuptor 15 minute. Asaza carnea de miel deasupra, toarna vinul si coace inca 25 de minute. Lasa sa mai stea 10 minute la loc cald. Serveste cu garnitura preferata.

Coaste de miel cu rozmarin si legume coapte

Coaste_de_miel_cu_rozmarin_si_legume_coapte

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • coaste de miel

3 comentarii

  1. Catalin Marin

    Ohoo ce-as savura o costita de miel! 🙂

  2. De incercat coastele astea cu rozmarin 🙂

  3. maricica andrei

    foarte bine arata coastele de miel, cu niste legume coapte sunt delicioase

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.