Coaste de miel cu legume sotate si rozmarin

Printeaza

Coaste de miel cu legume sotate si rozmarin din: coaste de miel, ulei, usturoi, cimbru, rozmarin, rosii, ceapa rosie, fasole verde, sare, piper, vin roşu

Coaste_de_miel_cu_legume_sotate_si_rozmarin

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Incingi uleiul în tigaie şi rumeneşti coastele de miel. După ce au căpătat o crustă, le pui în tavă împreună cu căţeii de usturoi, cimbru şi rozmarin, după gust.

Acoperi cu folie şi dai tava la cuptorul încins, la foc mic. Dacă nu-şi lasă destul suc carnea, torni vinul.

Ţii până intră cu uşurinţă furculiţa în ea. Fierbi fasolea verde în apă cu sare 10 minute, după care o scoţi şi o pui la scurs.

Tai ceapa bucăţi, iar roşiile în jumătate şi le şotezi câteva minute împreună cu fasolea verde.

Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Serveşti coastele de miel alături de legume.

 

Coaste de miel cu legume sotate si rozmarin

Coaste_de_miel_cu_legume_sotate_si_rozmarin

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Coaste de miel in sos de mustar

Coaste de miel in sos de mustar

Coaste de miel in sos de mustar din: coaste de miel, sare, piper, rozmarin, ulei de masline, mustar, otet balsamic, usturoi, tarhon, sare si piper. Ingrediente: coaste de miel sare si piper cateva crengute de rozmarin ulei de masline Pentru sos: 3 linguri de mustar 1 lingura otet balsamic 2 linguri ulei de masline 3 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.