Coaste cu sos picant

Printeaza

Coaste cu sos picant din: coaste de porc, zahar, miere, bere, usturoi, sos picant, mustar.

Ingrediente:Coaste cu sos picant

  • 2 bucăţi lungi de coaste de porc
  • 100 g zahăr brun
  • 2 linguri boia iute
  • 250 ml bere
  • 3 căţei usturoi
  • o lingură miere
  • 3 linguri sos picant
  • o lingură muştar

 

Mod de preparare:

Se amestecă zahărul cu bo-iaua.şi apoi cu acest amestec se freacă bine coastele. Se lasă acoperite, peste noapte, la frigider.

Se amestecă berea, usturoiul pisat, mierea, sosul picant şi muştarul.

Se taie două bucăţi de hârtie de copt care să cuprindă coastele, se aşază carnea, se repartizează pe fiecare amestecul cu bere, se prinde pachetul la capete şi se lasă la cuptor 4 ore.

Se scot coastele, iar sosul din tavă se toarnă peste ele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.