Coacaze in suc propriu cu miere

Printeaza

Coacaze in suc propriu cu miere din: cocaze, miere.

Ingrediente:Coacaze in suc propriu cu miere

  • 1 kg coacaze
  • 300g miere

 

 

 

Mod de preparare:

Se curata coacazele de frunze si codite si se spala sub jet de apa rece.

Ca sa nu se rupa fructele, se pun într-o sita.

Se lasa sa se scurga de apa si se pun în borcan. Deasupra se toarna mierea. Se închid borcanele ermetic si se sterilizeaza la bainmarie 15 minute.

Daca borcanele sunt mai mari, se lasa 30 de minute la sterilizat.

La fel se pot conserva afinele, zmeura, murea, visinele, agrisele si ciresele.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Gem simplu de zmeura

Gem de zmeura si coacaze rosii

Gem de zmeura si coacaze rosii din: zmeura, coacaze rosii, miere, pectina. Ingrediente: 500 g zmeură 500 g coacăze roşii 400 g miere 20 g pectină     Mod de preparare: Zmeura şi coacăzele se aleg şi se spală. Se dau în clocot scurt într-o cratiţă şi eventual se mai mărunţesc. In funcţie de instrucţiunile […]

 

Gelatină din suc de fructe

Reteta jeleu de coacaze

Reteta jeleu de coacaze din: coacaze, apa, miere, gelifiant. Ingrediente: 500 g coacăze 500 ml apă 500 g miere 1 pachet gelifiant 3:1 pentru 1000 g fruct     Mod de preparare: Puteţi lucra cu jumătate coacăze negre şi jumătate roşii, deoarece cele roşii singure vor avea o culoare pală. Nici jeleul de coacăze albe […]

 

Gem simplu de zmeura

Gem de zmeura si coacaze

Gem de zmeura si coacaze din: zmeura, coacaze, miere, pectina. Ingrediente: 500 g zmeura 500 g coacăze roşii 400 g miere 20 g pectină     Mod de preparare: Zmeura şi coacăzele se aleg şi se spală. Se dau în clocot scurt într-o cratiţă şi eventual se mai mărunţesc. în funcţie de instruc­ţiunile producătorului, pectina […]

 

Gelatină din suc de fructe

Jeleu de coacaze

Jeleu de coacaze din: coacaze, miere, gelifiant, apa. Ingrediente: 500 g coacăze 500 ml apă 500 g miere 1 pachet gelifiant 3:1 pentru 1000 g fruct   Mod de preparare: Puteţi lucra cu jumătate coacăze negre şi jumătate roşii, deoarece cele roşii singure vor avea o culoare pală. Nici jeleul de coacăze albe nu este […]

 

Savurati!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/coacaze-suc-propriu-miere html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.