Coacaze in suc propriu cu miere

Printeaza

Coacaze in suc propriu cu miere din: cocaze, miere.

Ingrediente:Coacaze in suc propriu cu miere

  • 1 kg coacaze
  • 300g miere

 

 

 

Mod de preparare:

Se curata coacazele de frunze si codite si se spala sub jet de apa rece. Ca sa nu se rupa fructele, se pun într-o sita.

Se lasa sa se scurga de apa si se pun în borcan. Deasupra se toarna mierea. Se închid borcanele ermetic si se sterilizeaza la bainmarie 15 minute.

Daca borcanele sunt mai mari, se lasa 30 de minute la sterilizat.

La fel se pot conserva afinele, zmeura, murea, visinele, agrisele si ciresele.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Coacaze in suc propriu cu miere
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 2 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.