Clatite umplute cu legume, branza si sunca

Printeaza

Clatite umplute cu legume, branza si sunca din: oua, lapte, faina, apa minerala, sare, ulei, telemea, branza de vaci, mascarpone, ardei rosii, castravete, ceapa verde si sunca de Praga.

 

Ingrediente:Clatite_umplute_cu_legume_branza_si_sunca

Pentru aluatul de clatite:

  • 4 ouă
  • 200 g făină
  • 200 ml lapte
  • 150 ml apă minerală
  • un praf de sare
  • ulei pentru uns tigaia

Pentru umplutura:

  • 100 g telemea
  • 100 g brânză de vaci
  • 100 g mascarpone
  • 2 ardei roşii
  • 1 castravete
  • 2-3 fire de ceapă verde
  • 100 g şuncă de Praga

 

Mod de preparare:

Pentru aluat: într-un bol bate bine ouăle cu sarea. Adaugă laptele călduţ, apa minerală şi făina cernută. Amestecă uşor pentru a nu se forma cocoloaşe. Dacă aluatul e prea gros, mai adaugă apă minerală.

Incinge o tigaie pentru clătite, unge-o cu ulei şi coace clătitele.

Pregăteşte umplutura: rade telemeaua pe răzătoarea mică şi amestec-o cu brânza de vaci şi mascarpone.

Adaugă ardeii şi castravetele taiati cubulete, ceapa verde taiata rondele si sunca taiata cubulete. Amesteca usor.

Lasa crema de branza cateva minute la frigider sa se intareasca.

Umple clatitele cu aceasta compozitie si aseaza-le pe un platou decorat cu salata verde.

 

Clatite umplute cu legume, branza si sunca

Clatite_umplute_cu_legume_branza_si_sunca

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Clatite cu crema de linte

Clatite umplute cu varza

Clatite umplute cu varza din: faina, oua, lapte, sare, ulei, ceapa, varza, bulion, sare, piper. Ingredinete: Pentru clătite: 200 g făină 2 ouă sare 300 ml lapte ulei, pentru prăjit Pentru umplutură: 1 ceapă mare 2 linguri ulei 500 g varză 1 lingură bulion sare piper   Mod de preparare: Baţi ouăle cu un praf […]

 

Clatite cu ciuperci si pui

Clatite umplute cu muschi de porc

Clatite umplute cu muschi de porc din: apa minerala, lapte, ulei, faina, sare, cascaval, muschi, smantana. Ingrediente: Pentru aluat: 250 ml apă minerală 250 ml lapte 2-3 linguri ulei făină cât cuprinde 1 praf sare Pentru umplutură: 150 g caşcaval 300 g muşchi ţigănesc 2 linguri smântână   Mod de preparare: Amesteci toate ingredientele pentru […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.