Clatite umplute cu ciuperci

Printeaza

Clatite umplute cu ciuperci din: faina, lapte, oua, verdeturi italiene, ciuperci, pulpa de pui, morcovi, ceapa, orez, condimente pentru pui, salvie, ulei de masline.

Ingrediente:Clatite_umplute_cu_ciuperci

  • 250 g făină
  • 200 ml lapte
  • 1 ou
  • verdeţuri italiene

Pentru umplutură:

  • 400 g ciuperci
  • 1 pulpă de pui
  • 3 morcovi
  • 2 cepe albe mici
  • 1 ceapă roşie
  • 1 ceaşcă orez
  • condimente pentru pui
  • salvie
  • verdeţuri italiene
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Intr-un bol, pui făina, oul, verdeţurile italiene, iar la sfârşit, adaugi laptele. Amesteci bine până când obţii o compoziţie semilichidă. lei câte un polonic din compoziţie şi prăjeşti clătitele într-o tigaie de teflon.

Pregăteşti umplutura aşa:

In wok pui un pic de ulei de măsline, apoi căleşti ceapa şi morcovul. Cureţi ciupercile, le speli şi le tai mărunt, apoi le adaugi peste ceapă şi morcov şi le laşi la călit. Peste legume adaugi verdeţurile italiene şi salvia. Pulpa de pui o fierbi separat, apoi o tai bucăţele mici şi o adaugi peste legume când acestea sunt călite. Peste pui, adaugi condimentele de pui şi mai laşi totul câteva minute pe foc.

Speli orezul şi îl fierbi în apă cu sare, apoi îl adaugi compoziţiei de ciuperci. Pui şi parmezanul ras. Umpli fiecare cratiţă cu amestecul obţinut, le pui într-o tavă, presari peste ele puţin parmezan şi feliuţe mici de caşcaval, apoi le dai la cuptor pentru câteva minute. Când caşcavalul devine puţin rumen, scoţi clătitele din cuptor.

Poţi servi clătitele reci sau calde.

 

Clatite umplute cu ciuperci

Clatite_umplute_cu_ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.