Clatite sarate cu spanac si ciuperci

Printeaza

Clatite sarate cu spanac si ciuperci din: clatite, spanac, telemea, ciuperci, unt.

Ingrediente:Clatite sarate cu spanac si ciuperci

  • 12 clătite sărate
  • 600 g spanac
  • 10 ciuperci proaspete
  • 200 g telemea
  • 100 g unt

 

Mod de preparare:

Spanacul se pune la călit în untul topit. Când s-a înmuiat, se adaugă ciupercile tăiate mărunt. Se lasă 10-15 minute, cât să se evapore apa ciupercilor.

Se trage vasul de pe foc, se adaugă brânza fărâmiţată, se amestecă şi apoi se umplu clătitele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.