Clatite cu rosii si ceapa

Printeaza

Clatite cu rosii si ceapa din: carne de vită tocată, ulei, ceapa, rosii, suc de rosii, sare, piper, oua, faina, sifon.

Ingrediente:Clatite cu rosii si ceapa

  • 800 g carne de vită tocată
  • 4 linguri ulei
  • 200 g ceapă
  • 2 roşii
  • 200 ml suc de roşii
  • sare
  • piper

Pentru clătite:

  • 2 ouă
  • făină
  • sifon
  • sare

Mod de preparare:

Ceapa curăţată o toci mărunt şi o pui la prăjit în ulei încins. Adaugi carnea tocată, roşiile curăţate de coajă şi tocate mărunt. Le căleşti împreună, apoi adaugi sucul de roşii şi condimentezi cu sare şi pi­per după gust.

Separat, prepari un aluat de clătite din ouă, sare, sifon şi făină.

Coci foi de clătite mai groase. Fiecare foaie de clătită o umpli cu compoziţia de carne, împachetezi ca să nu iqsă compoziţia, apoi aşezi clătitele într-o tavă la cuptor, pentru 10 minute.

Dacă doreşti, poţi presăra caşcaval sau parmezan ras deasupra clătitelor, înainte să le dai cuptor, iar la servire poţi adăuga o lingură cu smântână sau ketchup.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.