Clatite cu pui si curry

Printeaza

Clatite cu pui si curry din: piept de pui, curry, ulei, faina, lapte, unt si sare.

 

retete

Ingredinte:

Umplutura:

  • 600 g piept de pui taiat fasii subtiri
  • o lingura de curry
  • ulei

Pentru sosul alb:

  • o lingura de faina
  • 50 ml apa
  • lapte sau supa de carne
  • 50 g unt
  • sare

 

 

Mod de preparare

Se coc clatite obisnuite, cu apa minerala in aluat.

Sosul alb: se pune la fiert laptele, oprind citeva linguri in care se dilueaza faina pentru a nu avea cocoloase.

Se toarna in laptele clocotit si se fierbe pina se ingroasa putin. Cind se ia de pe foc se amesteca incet untul.

Se incinge uleiul se pune in el praful de curry si se prajesc pe rind bucatile de carne de pui.

Dupa ce se scot , se repartizeaza pe fiecare clatita, se pune cite o lingura de sos alb si se pliaza in 2.

Se servesc cu putin curry cernut deasupra

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.