Clatite picante umplute cu salam

Printeaza

Clatite picante umplute cu salam din: oua, faina, apa minerala, ulei, salam, ceapa, usturoi, verdeata.

Ingrediente:Clatite picante umplute cu salam

  • 10-14 clătite făcute din: 2 ouă, 12-14 linguri cu făină, 1lapă minerală, sare şi 2 linguri cu ulei
  • 300 g salam
  • 1 ceapă
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 1 ou
  • 4 linguri cu ulei
  • 1 lingură de verdeaţă tocată

 

Mod de preparare:

Tocaţi ceapa şi căliţi-o cu o lingură de ulei. Lucraţi la foc mic cu vasul acoperit. După 5-6 min adăugaţi salamul tăiat cubuleţe şi usturoiul tocat mărunt. Lăsaţi să se amestece aromele 3-4 min şi stingeţi focul. Lăsaţi amestecul să se răcească IM oră, adăugaţi oul şi verdeaţa tocată, omogenizaţi.

Umpleţi clătitele, rulaţi-le şi aşezaţi-le în rânduri în forme de sticlă termorezistentă în care aţi pus ulei. Puneţi forma la cuptor pentru 20 min. Lucraţi lai foc potrivit.

Serviţi clătitele ca un fel de mâncare lângă sau vin alb.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.