Clatite picante cu carne

Printeaza

Clatite picante cu carne din: clatite, carne, ou, verdeata, ceapa, menta, suc de rosii, costita, rosie, sare, piper, zahar.

Ingrediente:Clatite picante cu carne din

  • 12 clătite
  • 200 g carne tocată
  • 1 ou
  • verdeaţă tocată
  • 1 ceapă
  • 1 linguriţă cu mentă tocată
  • 1 cană cu suc de roşii
  • 100 g costiţă afumată
  • 1 roşie
  • sare
  • piper
  • 1 lingură cu zahăr

 

Mod de preparare:

Faceţi clătite cin 12 linguri cu faină, 1/4 linguriţă sare, 1 ou, 500 ml apă mine­rală, bere sau sifon.

Prăjiţi-le în tigaie unsă cu ulei apoi pregătiţi umplutura: ames­tecaţi carnea cu ceapă şi verdeaţă tocate împreună, mentă tocată, 1 ou, sare, piper măcinat şi 1/2 roşie.

Omogenizaţi şi umpleţi clătitele, pe care le aşezaţi într-o cratiţă sau într-o formă de sticlă, cu felii de costiţă şi de roşie aşezate între ele. Acoperiţi cu suc de roşii, sărat şi îndulcit, daţi forma la cuptor 30 minute.

Serviţi clă­titele fierbinţi, fară pâine, cu vin roşu sau rose.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.