Clatite cu dulceata de cirese

Printeaza

O reteta delicioasa de clatite cu dulceata de cirese din: oua, faina, lapte, esenta de rom, ulei, dulceata de cirese si sare.

Ingrediente:Clatite cu dulceata de cirese

  • 2 oua
  • 120 g faina
  • 300 ml lapte
  • 1 lingura esenta de rom
  • ulei pentru prajit
  • dulceata de cirese
  • ¼ lingurita sare

Mod de preparare:

Amestecam foarte bine toate ingredientele intr-un castron, avand grija sa nu se formeze cocoloase. Mai adaugam lapte daca aluatul este prea gros. Ungem bine cu ulei tigaia, inainte de a praji fiecare clatita.

Prajim clatitele 1 minut pe fiecare parte. Formam mini tortulete de clatite, din 3 foi fiecare, punand dulceata intre ele. Daca vrem sa obtinem clatite mai groase, punem mai multa faina si jumatate de plic de praf de copt.

Clatite cu dulceata de cirese

Clatite cu dulceata de cirese

Pofta bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.