Clatite cu dulceata de capsune

Printeaza

Clatite cu dulceata de capsune din: oua, lapte, faina, unt, sare, ulei.

Ingrediente:Clatite_cu_dulceata_de_capsune

  • 2 oua
  • 1 cana cu lapte (250 ml)
  • 3-4 linguri cu faina
  • 1 cub de unt topit
  • 1 praf de sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pregăteşte aluatul de clătite: bate energic ouăle cu telul, apoi toarnă laptele, untul topit, încorporează făina şi praful de sare. Trebuie să obţii o compoziţie mai groasă, pe care s-o iei cu polonicul. Toarnă pe fundul tigăii încinse, astfel încât aluatul să acopere toată suprafaţa.

Coace pe ambele părţi, la foc moderat (sub un minut pe fiecare parte). Răstoarnă pe o farfurie. Serveşte clătitele umplute cu dulceaţă de căpşune.

Clatite cu dulceata de capsune

Clatite_cu_dulceata_de_capsune

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.