Clatite de secara cu ton

Printeaza

Clatite de secara cu ton din: faina, oua, lapte, sare, ceapa, ardei, ton.

Ingrediente:Clatite de secara cu ton

  • 100 g făină de secară
  • 2 ouă
  • 50 ml lapte
  • sare
  • ton
  • ceapa
  • ardei

 

Mod de preparare:

Se face o compoziţie de clătite din 100 g făină de secară, 2 ouă, 50 ml lapte, sare.

Intr-o tigaie se coc 3-4 clătite de mărimea tigăii se pun pe o farfurie, se acoperă cu folie alimentară şi se lasă 5 minute.

Fiecare clătită se unge cu maioneză sau cu sos de roşii, se pune câte 0 frunză de salată, se repartizează ton mărunţit din conservă, rondele din 1 ceapă roşie şi ceapă verde, fâşiile de la 1 ardei gras galben şi unul roşii, feliile de la 1 roşie şi se rulează clătitele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.