Clatite de dovlecei cu usturoi

Printeaza

Clatite de dovlecei cu usturoi din: dovlecei, oua, cascaval, usturoi, faina, patrunjel, marar.

Ingrediente:Clatite de dovlecei cu usturoi

  • 3 dovlecei
  • 2 ouă
  • 100 g caşcaval
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 ceapă
  • 3 linguri cu făină
  • pătrunjel
  • mărar
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Curăţă dovleceii de coajă, dă-i pe răză-toarea mică, pune-i într-un bol, adaugă sare şi lasă la scurs.

Amestecă ouăle, caşcavalul ras, usturoiul tocat şi ceapa tocată. Adaugă făina şi amestecă totul împreună cu pătrunjelul şi mărarul tocat.

Pune sare şi piper. la din compoziţie cât pentru o clătită şi pune la prăjit în tigaia cu ulei încins. Rumeneşte pe ambele părţi.

Serveşte cu sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.