Clătite cu spanac proaspat

Printeaza

Clătite cu spanac proaspat din: clatite, spanac, telemea, unt.

Ingrediente:Clătite cu spanac proaspat

  • 10 clătite
  • 500 g spanac
  • 200 g telemea
  • 50 g unt

 

Mod de preparare: 

Spanacul spălat se taie mai mare şi se pune ia călit în unt topit. Intre timp, brânza se fărâmiţează fie cu furculiţa, fie se trece prin răzătoare.

Spanacul călit şi bine scăzut se amestecă apoi cu brânza.

Se umplu clătitele, se rulează şi se servesc calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.