Clatite cu salam picant

Printeaza

Clatite cu salam picant din: clatite, salam, usturoi, ceapa, oua, ulei, menta, faina, lapte.

Ingrediente:Clatite cu salam picant

  • 8-10 clătite
  • 300 g salam picant
  • usturoi verde tocat
  • 1 ceapă
  • 1 ou
  • 1 ceaşcă mare cu ulei
  • frunze de mentă sau măghiran mărunţit

Pentru clătite:

  • 10 linguri cu faină
  • 1 ou
  • 500 ml lapte, sifon sau apă mine­rală
  • 2-3 linguri cu ulei

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa, tăiaţi-o felii, treceţi-o împreună cu salamul prin maşina de tocat. Adăugaţi usturoi tocat mărunt, sare şi măghiran, căliţi în 2 linguri de ulei.

Răciţi amestecul, adăugaţi oul, umpleţi clătitele şi le puneţi la cuptor, într-o forma unsa cu ulei. Lăsaţi 20 minute la foc tare, apoi serviţi-le fierbinţi, cu legume de sezon sau salate asortate.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.