Clatite cu peste si cascaval

Printeaza

Clatite cu peste si cascaval din: clătite deja făcute de 2 cm grosime, peşte fără oase, sare, piper, unt, caşcaval, smântână, ceapă.

Ingrediente:Clatite cu peste si cascaval

  • 10-12 clătite deja făcute de 2 cm grosime
  • 500 g peşte fără oase
  • sare
  • piper
  • 50 g unt
  • 100 g caşcaval
  • 300 ml smântână
  • 1 ceapă mai mare

 

 

Mod de preparare:

Cureţi şi toci ceapa şi o căleşti în unt. Cureţi peştele, îl tai în cuburi şi îl pui peste ceapa călită în unt.

Căleşti şi peştele şi potriveşti gustul de sare şi de piper. Aşezi pe fiecare foaie de clătită câte o lingură din compoziţia de peşte cu ceapă.

Rulezi clătita şi o aşezi într-o tavă, torni smântână şi presari caşcaval ras.

Dai tava la cuptor şi laşi să se gratineze clătitele, iar caşcavalul să devină maroniu.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.