Clatite cu crema de Roquefort si nuci

Printeaza

Clatite cu crema de Roquefort si nuci din: clatite, branza, frisca, telina, nuci, unt, sare, piper.
Ingrediente :Clatite cu crema de Roquefort si nuci

  • 8 clatite gata facute
  • 100 g Roquefort (sau Bucegi)
  • 1 lingura frisca nebatuta (smantana)
  • 1 tulpina telina
  • 80 g nuci
  • 20 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spalati si curatati telina si taiati-o bastonase subtiri, inmuiati-o 5 minute in apa sarata clocotita si lasati-o sa se scurga.

Zdrobiti nucile sau taiati-le bucati nu prea mici.

Incingeti cuptorul la 180C.Puneti branza Roquefort intr-un bol si sfaramati-o cu o furculita.

Adaugati frisca sau smantana, nucile si telina, amestecati bine si gustati de sare si piper.

Turnati crema astfel preparata peste clatite, indoiti-le in patru, asezati-le intr-o forma unsa cu unt si dati-le 8 minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.