Clatite cu ciuperci

Printeaza

 

 

O reteta delicioasa de clatite cu ciuperci, ceapa, bulion, smnatana, marar, unt,faina, oua, apa minerala, zahar, sare si ulei.

Ingrediente umplutura:Clatite cu ciuperci

  • 1 cutie cu ciuperci
  • 2 cepe
  • 25 g bulion
  • 100 g smântână
  • mărar
  • 25 g unt

Ingrediente clătite:

  • 500 g făină
  • 2 ouă
  • 500 ml apă minerală
  • 50 g zahăr
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Amestec toate ingredientele pentru clătite şi le bat, până obţin o pastă de consistenţa unei smântâni subţiri. Iau cu polonicul din această compoziţie şi coc clătite într-o tigaie unsă cu ulei. Separat, tai ceapa mărunt şi o călesc cu ciupercile tăiate.

Adaug bulionul şi mărar tocat. Umplu clătitele cu amestecul de ciuperci şi rulez. Le aşez într-o formă unsă cu unt şi le las la cuptor 15 minute. înainte să le servesc băiatului meu, le stropesc cu puţină smântână deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.