Clatite cu ciuperci si marar

Printeaza

Clatite cu ciuperci si marar

Ingrediente:Clatite cu ciuperci si marar

  • 500 g ciuperci
  • 3-4 oua
  • 1 legatura marar
  • 2 cepe
  • ulei pentru prajit
  • 1 pahar lapte / sifon
  • 300-400 g faina

Mod de preparare:

Se taie ciupercile fasiute. Se pune ceapa la calit, se adauga ciupercile si se lasa 15-­20 minute la foc potrivit, se adauga sare si piper.

Se pregateste aluatul de clatite: 2 oua, o lingura ulei, sare, lapte / sifon si faina cat cuprinde. In ciuperci se adauga mararul si un ou batut.

Cu aceasta compozitie se umplu clatitele si se ruleaza. Se pun intr-un vas, la cuptor, cu smantana si cascaval deasupra timp de 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.