Clatite cu branza si ceapa rosie

Printeaza

O reteta de clatite cu branza si ceapa rosie din: faina, oua, lapte, ulei, sare, ceapa rosie, mozzarella, marar, miere, vin rosu, ulei de masline, frunze de busuioc, sare si piper.

Ingrediente:Clatite cu branza si ceapa rosie

aluatul de clatite:

  • 250 g faina
  • 4 oua
  • 400 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • un praf de sare

umplutura:

  • 3 cepe rosii
  • 200 g mozzarella
  • 1 legatura marar
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri vin rosu
  • 1 lingura ulei de masline
  • cateva frunze de busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cerni faina intr-un castron, adaugati pe rand ouale batute, sare, laptele si uleiul. Amestecati compozitia pana cand devine omogena, apoi puneti-o la rece pentru 30 de minute.

Pregatiti umplutura: curatati ceapa, taiati-o in rondele si caliti-o in uleiul in care ati adaugati vinul si mierea.

Cand lichidul lasat s-a absorbit in intregime, adaugati amrarul taiat marunt, sare si piper, dupa gust. Lasati compozitia la racit, apoi adaugati mozzarella taiata in cubulete si frunzele de busuioc tocate.

Coaceti clatite din compozitia tinuta la rece si umpleti-le cu amestecul de ceapa, branza si busuioc.

Clatite cu branza si ceapa rosie

Clatite cu branza si ceapa rosie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.