Clasica salata Caesar

Printeaza

Salata Caesar din: usturoi, ulei de masline, smantana, sare cu aroma de telina, suc de lamaie, patrunjel, bagheta, oregano, piept de pui, salata verde si parmezan.

Ingrediente:Clasica_salata_Caesar

  • 1 capatana de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 6 linguri smantana
  • un varf de sare cu aroma de telina
  • sucul de la 1 lamaie
  • 1 lingura patrunjel
  • 1 bagheta mica, taiata felii
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 4 bucati de piept de pui, fiert
  • 1 salata verde
  • 50 g parmezan ras

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 6/200°C. Taie maciulia capatanii de usturoi, infasoara-l in folie cu 1 lingura ulei si coace 40 min.

Stoarce cateii de usturoi intr-un robot, cu 1 lingura ulei, adauga smantana si asezoneaza cu piper si sare cu telina.

Amesteca pana devine cremos.Adauga zeama de lamaie si patrunjelul. Unge bagheta cu uleiul ramas si presara oregano.

Pune-o pe grill pana devine crocanta, apoi aranjeaz-o pe un platou cu feliile de piept de pui si frunzele de salata verde. Presara parmezan si serveste cu dressing.

Clasica salata Caesar

Clasica_salata_Caesar

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. De notat

  2. mor dupa salata asta 🙂

  3. Adriana Valentina

    Salata caesar e una din preferatele mele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.