Clafoutis cu rosii

Printeaza

Clafoutis cu rosii din: rosii, oua, lapte integral, faina, cascaval, unt, sare.

Ingrediente:Clafoutis_cu_rosii

  • 500 g rosii mici
  • 3 oua
  • 300 ml lapte integral
  • 3 linguri faina
  • 4 linguri cascaval ras
  • 50 g unt
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Se topesc 25 g unt, iar roşiile se spală şi se lasă la scurs. Se încălzeşte laptele si, la mixer, se amestecă ouăle cu făina, caşcavalul, sarea, untul topit si laptele călduţ.

Se unge vasul de copt cu restul untului si se repartizează roşiile, întregi sau tăiate. Se toarnă amestecul de ouă şi se dă la cuptor pentru aproximativ 40 de minute.

Clafoutis cu rosii

Clafoutis_cu_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.