Ciupercute cu oua de prepelita

Printeaza

Ciupercute cu oua de prepelita din: oua de prepelita, oua, rosii, rosii cherry, unt, marar, patrunjel, tarhon, cimbru, sare.

Ingrediente:Ciupercute cu oua de prepelita

  • 8 oua de prepelita
  • 4 oua
  • 4 rosii
  • 8 rosii cherry
  • 2 linguri unt
  • 2-3 legaturi ierburi aromate: marar, patrunjel, tarhon, cimbru
  • sare

Mod de preparare:

Fierbi ouale 15 minute, ca sa fie tari. Le pui intr-un vas cu apa rece, timp de 5 minute, apoi le cureti de coaja. Tai cate o felie subtire de la capetele ouulelor, pentru ca acestea sa poata sta in picioare. Tai rosiile in jumatate si le lasi sa se scurga de zeama.

Pui pe un platou ierburile aromate bine spalate. Asezi in mijloc ouale mari de gaina si pe margine ouale de prepelita. Pui 1 lingura unt intr-un cornet de hartie si desenezi rosiile cu buline mai mari si mai mici.

Astfel ai pregatit palariile ciupercutelor, pe care le lipesti de oua, tot cu ajutorul unei bucati mici de unt. Poti umple ouale si cu un amestec de branza de vaci.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.