Ciuperci in vin

Printeaza

Ciuperci in vin din: ciuperci, ceapa, usturoi, rosie, cimbru, piper, sare, vin, ulei.

Ingrediente:Ciuperci in vin

  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 5 căţei usturoi
  • 1 roşie
  • cimbru proaspăt
  • piper alb
  • sare
  • 100 ml vin alb sec
  • 1 lingură ulei

 

Mod de preparare:

Incingi uleiul şi pui ceapa tăiată julien şi usturoiul feliuţe. Le laşi puţin cât să devină aurii şi stingi cu vin. Adaugi ciupercile spălate şi tăiate şi le laşi să fiarbă împreună 5 minute.

Pui roşia, laşi pe foc până scade sosul şi potriveşti de sare şi piper. Le serveşti presărate cu cimbru proaspăt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.