Ciuperci umplute

Printeaza

Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci
  • un ardei gras roşu
  • un ardei gras verde
  • o legătură de ceapă verde
  • 200 g mozzarella
  • doi căţei de usturoi
  • mărar
  • 100 g parmezan
  • 50 g miezuri de nucă
  • sare, piper
  • ulei de măsline
  • salată verde
  • smîntînă
  • suc de lămîie

Preparare:

Ciupercile se spală, se îndepărtează codiţele, se stropesc cu suc de lămîie şi se ţin la rece.

Ardeii se curăţă de seminţe, se spală, se taie julien, apoi cubuleţe. Ceapa verde se spală, se toacă mărunt şi se pune într-un castron.

Se încing trei linguri de ulei într-o cratiţă, se pune ardeiul şi se căleşte două minute.

Se presară ceapa tocată, codiţele de ciuperci tocate mărunt, se amestecă, se mai călesc două minute şi se opreşte focul.

Se adaugă mărarul tocat, usturoiul pisat, sarea şi piperul. Mozzarella se taie cubuleţe şi se amestecă bine cu celelalte ingrediente.

Se presară miezul de nucă tăiat mărunt, se umplu ciupercile cu amestecul răcit, se presară parmezan ras şi se aşază într-o tavă unsă cu ulei. Se introduce tava în cuptor şi se ţin 15 minute.

Ciuperci umplute

Ciuperci umplute.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. As face si eu niste ciuperci umplute.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.