Ciuperci umplute (varianta)

Printeaza

Ciuperci umplute

Ingrediente:Ciuperci umplute

  • două cepe mari
  • 10 ciuperci
  • o legătură de mărar
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se spală, se scot codiţele cu grijă şi se dau deo­parte. Ceapa se curăţă, se spală, se toacă fin şi se lasă la călit aproximativ 3 minute, apoi se pun codiţele de la ciuperci şi se ţine la foc până când se înmoaie.

Se adaugă sarea, piperul şi mărarul, spălat şi tocat fin şi se ia de pe foc. Pălăriuţele ciupercilor se umplu cu această compoziţie, se aşază într-o tavă şi se dau la cuptor pentru 40 de minute. Când sunt gata, se pot orna cu feliuţe de ardei roşu.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.