Ciuperci umplute cu orez si parmezan

Printeaza

Ciuperci umplute cu orez si parmezan din: ciuperci, morcovi, orez, ceapa, parmezan, patrunjel, unt, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci_umplute_cu_orez_si_parmezan

  • 10 ciuperci mari
  • 2 morcovi
  • 4 linguri orez
  • o ceapa
  • 100 g parmezan
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 100 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă morcovii si se trec prin răzătoarea cu ochiuri mici. Ciupercilor li se rup picioruşele, iar pălăria se curăţă.

Intr-o tigaie se topeşte untul şi se pun la călit ceapa tăiată mărunt, morcovii şi picioruşele ciupercilor.

După ce s-a evaporat apa pe care o lasă ciupercile, se adaugă orezul şi se lasă două minute pe foc.

Apoi, se adaugă 150 ml apă şi se lasă la fiert până ce scade. 4. Se amestecă umplutura cu pătrunjel, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se umplu pălăriile ciupercilor.

Se aşază într-o tavă unsă, se presară parmezan şi se dau la cuptor pentru 30 de minute maximum.

Ciuperci umplute cu orez si parmezan

Ciuperci_umplute_cu_orez_si_parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.