Ciuperci umplute la cuptor cu verdeata

Printeaza

Ciuperci umplute la cuptor cu verdeata din: ciuperci, marar, patrunjel, ulei de masline, cascaval sau mozzarella, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci umplute la cuptor cu verdeata

  • câteva ciuperci mari (4 ciuperci de persoană)
  • mărar şi pătrunjel verde
  • ulei de măsline extravirgin
  • caşcaval sau mozzarella
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Rupi codiţele şi decojeşti ciupercile. Speli ciupercile şi codiţele, iar după aceea toci mărunt codiţele, mărarul şi pătrunjelul, apoi le amesteci cu sare şi piper.

In fiecare pălărie pui un strop de ulei de măsline, apoi compoziţia de codiţe cu verdeaţă, iar deasupra pui caşcavalul ras.

Pui ciupercile într-o tavă unsă cu unt (ulei) şi o dai la cuptor până se înmoaie ciupercile şi s-a topit caşcavalul (aproximativ 30 de minute la 180 grade Celsius).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.