Ciuperci umplute cu tofu

Printeaza

Ciuperci umplute cu tofu din: ciuperci, ceapa verde, usturoi, sos de ciuperci, tofu, porumb, ulei de susan, sare, piper.

Ingrediente: Ciuperci umplute cu tofu

  • 10 ciuperci
  • 3 cepe verzi, tocate
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri sos de ciuperci
  • 275 g tofu marinat, tocat
  • 200 g porumb
  • 2 linguri ulei de susan
  • sare si piper

 

 

Mod de preparare:

Preinalziti cuptorul la 200C.

Tocat coditele de la ciuperci si amestecati impreuna cu ceapa, usturoiul si sosul de ciuperci intr-un bol. Adaugati tofu si porumbul, asezonati cu sare si piper si umpleti ciupercile.

Ungeti cu ulei de susan si aranjati ciupercile intr-o tava.

Gatiti 12-15 minute si serviti.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Ciuperci umplute cu tofu
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 2 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.