Ciuperci umplute cu tofu si porumb

Printeaza

Ciuperci umplute cu tofu si porumb din: ciuperci, ceapa verde, usturoi, sos de ciuperci, tofu, porumb, ulei de susan, sare, piper.

Ingrediente: Ciuperci umplute cu tofu si porumb

  • 8 ciuperci mari
  • 3 cepe verzi, tocate
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri sos de ciuperci
  • 250 g tofu marinat, tocat
  • 200 g porumb din conserva
  • 2 linguri ulei de susan
  • sare si piper

 

 

Mod de preparare:

Preinalziti cuptorul la 200C.

Tocati coditele de la ciuperci si amestecati impreuna cu ceapa, usturoiul si sosul de ciuperci intr-un bol. Adaugati tofu si porumbul, asezonati cu sare si piper si umpleti ciupercile.

Ungeti cu ulei de susan si aranjati ciupercile intr-o tava.

Gatiti 12-15 minute si serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.