Ciuperci umplute cu telemea si cascaval

Printeaza

Ciuperci umplute cu telemea si cascaval din: ciuperci, telemea, cascaval, ou, usturoi, ulei.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu telemea si cascaval

  • 12 ciuperci
  • 200 g telemea
  • un ou
  • 2 căţei usturoi
  • puţin ulei
  • 50 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Se înlătură picioruşele ciupercilor şi se toacă mărunt. Se mărunţeşte brânza şi se amestecă apoi cu picioruşele ciupercilor şi oul bătut. Se adaugă usturoiul fin tocat sau pisat şi se umplu pălăriile.

Se ung pălăriile ciupercilor cu puţin ulei şi se lasă la cuptor pentru 20 de minute, în ultimele 10 minute se scot şi se presară caşcavalul dat prin răzătoarea mare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.